Λάβαμε μέρος στην έκθεση ΕXPOTROF!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η έκθση τροφίμων & ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που διεξήχθη το HELEXPO στο Μαρούσι Αττικής από 24-26 Ιανουαρίου.
Πάνω από 15.000 επισκέπτες, επαγγελματίες αλλά και καταναλωτικό κοινό, επισκέφθηκαν την έκθεση στις 3 ημέρες λειτουργίας της και το περίπτερο μας γέμισε από κόσμο!
Οι επισκέπτες, έλληνες και ξένοι, είχαν την ευκαιρία να γευθούν τα φασόλια γίγαντες του χωριού μας και να κρίνουν μόνοι τους την εξαιρετική τους ποιότητα. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν ωστόσο και για τους τρόπους καλλιέργειας και παραγωγής. Το περίπτερο μας έλαβε πολύ θετικά σχόλια για τον κομψό και ευρηματικό σχεδιασμό του. Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Οι εξαιρετικές κριτικές τους, η θερμή αποδοχή και ο ενθουσιασμός που έδειξαν μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε!

Δείτε στιγμιότυπα από το περίπτερό μας


Στιγμιότυπα από την ειδική αναφορά στη μαγειρική του Ζαγορίου κατά τη διάρκεια της έκθεσηςΓια τις περίφημες πίτες του Ζαγορίου αλλά και για τα εξαιρετικά φασόλια γίγαντες της περιοχής μας μίλησε ο Γιώργος Πίττας, γευσιγνώστης, συγγραφέας και διαχειριστής της ιστοσελίδας www.greekgastronomyguide.gr

Νοστιμότατα φασόλια γίγαντες με χόρτα μαγείρεψε η Ελένη Παγκρατίου-Αλεξάκη, επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στα Γιάννενα, Αρχιτέκτων & Γεωγράφος

expotrof.gr