Τo foodblog TOKA γράφει για τους Γίγαντες της Λάϊστας

Ο food Bloger TOKA αναφέρει στη δημοσίευσή του: «…Και βρήκα αυτούς τους καταπληκτικούς βιολογικούς γίγαντες της Λάιστας Ζαγορίου. Που έπρεπε λέει να τους βάλω 24 ώρες στο νερό, για να φτάσουν στο μέγιστο μέγεθός τους, δηλαδή να τριπλασιαστούν! Γίγαντες επί 3 δηλαδή! Και τους έβαλα στο νερό 24 ώρες. Και πράγματι τριπλασιάστηκαν. Όχι, δεν κάνω διαφήμιση, αλλά αυτούς τους γίγαντες δεν μπορώ να τους αφήσω ανώνυμους, ούτε να κρατήσω το μυστικό για τον εαυτό μου. Είναι θαυμάσιοι και σας προτρέπω να τους δοκιμάσετε, αν υπάρχουν ακόμη, καθότι μικρή η παραγωγή…»
Δείτε την συνταγή που έφτιαξε εδώ.

Eυχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!