Βραβείο ποιότητας ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ 2019 στα φασόλια γίγαντες Λάϊστας Ζαγορίου!

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, σε μία λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Κοτζιά της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα, τα φασόλια γίγαντες της Λάϊστας τιμήθηκαν με το βραβείο ποιότητας “Αλέξανδρος Γιώτης”, από το καλύτερο Ελληνικό περιοδικό γαστρονομίας και γευσιγνωσίας της χώρας μας: το περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από την βράβευση.


Αναμνηστική φωτογραφία όλων των βραβευμένων παραγωγών


Θανάσης & Τάκης Τζίμας


Με τον διάσημο σεφ του ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ Λευτέρη Λαζάρου στη διάρκεια της δεξίωσης


Μερική άποψη του χώρου της δεξίωσης. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ όλοι τους από τον χώρο της απαιτητικής & εκλεκτής γαστρονομίας είχαν μία σπάνια ευκαιρία να δοκιμάσουν τα φασόλια γίγαντες της Λάϊστας. Αν κρίνουμε από τα σχόλιά τους και κυρίως από τις παραγγελίες τους πρέπει να έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι!

Η διάσημη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου πρώτη μαγείρεψε, δοκίμασε και εκφράστηκε με πολύ κολακευτικά λόγια για τα φασόλια γίγαντες Λάϊστας Ζαγορίου (Περ.ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ Τεύχος Νο 156/Aπρίλιος 2019). Σε πρώτο πλάνο οι γίγαντες της Λάϊστας όπως σερβιρίστηκαν στην ελίτ της γευσιγνωσίας των Αθηνών στη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε την τελετή βράβευσης!