Λάβαμε μέρος στο μεγαλύτερο Ελληνικό φεστιβάλ βιολογικών προϊόντων!
Τα φασόλια γίγαντες της Λάϊστας Ζαγορίου έδωσαν δυναμικά το παρόν τους μ’ ένα καλαίσθητο περίπτερο στο μεγαλύτερο φεστιβάλ βιολογικών προϊόντων της χώρας μας που πραγματοποιήθηκε στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ, στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ (ΓΚΑΖΙ) από 11 έως και 13 Μαϊου 2019  (Δ/νση: Πειραιώς 100). Στην έκθεση αυτή που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν αποκλειστικά πιστοποιημένα ή υπό πιστοποίηση βιολογικά προϊόντα  από 80 (ογδόντα) επιλεγμένους βιοκαλλιεργητές σε 6.000 m² εκθεσιακού χώρου ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές  την έκθεση επισκέφθηκαν 17.000 επισκέπτες!
Με πλούσιο ενημερωτικό υλικό αλλά το κυριότερο με μαγειρεμένες συνταγές οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να γευθούν τα φημισμένα φασόλια γίγαντες της Λάϊστας Ζαγορίου.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ εδώ: biofestival.gr
Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στην έκθεση.
Άποψη του περιπτέρου στο Φεστιβάλ Βιολογικών 11-13/5
 
Ο διάσημος chef cuisinier της Γαλλικής πρεσβείας Jean-Marie Hoffmann και η επίσης γνωστή chef Ντίνα Νικολάου δοκίμασαν τους -διάσημους πλέον!- γίγαντες της Λάϊστας!

Άλλες δύο γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της γαστρονομίας γεύθηκαν τους γίγαντες της Λάϊστας: Ο Ηλίας Μαμαλάκης και η Ελένη Ψιχούλη.